Min nya hudvårdsrutin

Hej

Jag är inte bra på smink och jag ska väl säga att jag har använt tvål och vatten. Jag har även slarvat med att smörja in mig men nu ska det bli ändring på detta. Jag har köpt rengöringstvål och ansiktsvatten. Jag har även börjat att använda dag och nattkräm. Jag har tillochmed en kräm vid sängen så nu smörjer jag mina ben,fötter och armar varje kväll. Så duktig har jag blivit och det behövs. Jag har så torra ben. Jag måste medge att det är en härlig känsla att ta ansiktsvatten i ansiktet. Sen har jag faktiskt köpt self-tan drops. Du tar en liten droppe i din dagkräm. Sen får du lite färg i ansiktet. Du blir så mjuk i ansiktet.

 

 

 

Nu ropar leif att jag ska komma och säga var hyllorna i köket ska vara. Så jag måste sluta att prata med er men snart kommer ni få se köket. ?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *