Recept på pannkaksmuffins.

Hej

Jag är så glad mitt öga och ben har blivit bättre. Jag har upptäckt att jag har glömt att visa er när jag gjorde pannkaksmuffins. Det är bara synd att jag inte kände till det här när hela familjen bodde hemma. Vår familj består av sex personer och en av dom är även glutenintolerant, så ni förstår att det var ett helt företag att göra pannkakor till familjen. Nu ska jag visa er hur ni ska göra. Receptet har jag hittat på Insta och jag kommer tyvärr inte ihåg var det kommer ifrån.

Ta fram 2 dlmjöl,2dl mjölk,6 st ägg, 1 tsk salt och  6 msk smält smör.

Blanda mjöl och mjölk ordentligt. Jag använde en elvisp, du ska få bort klumparna. Ha sedan salt och smöret. Knäck i äggen ett och ett, vispa emellan varje ägg

Ta fram muffinsformar och fyll varje form till hälften. In i ugnen 220 grader i ca 10 minuter.

De ska få fin färg och dom ser lite konstiga ut men smakar så gott. Du får ca 15 st av den här satsen. Om du vill kan du pudra över lite florsocker och sen serverar du med grädde,sylt och sirap. Det vattnas i munnen när jag skriver detta inlägg så jag ska göra det till lördagsfrukosten.  Nu måste jag ta hand om tvätten. Ha en fin kväll ?

u

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *