Nu blev jag lite rädd

Hej

Ja då vill jag bara titta in och säga hej till er. Hoppas att ni mår bra därute. Jag mår sådär för när jag skulle sätta lite färg på läpparna upptäcker jag att mitt ena öga är rött. Ett blodkärl har spruckit,tror jag iallafall. Jag ska ändå gå och handla så jag går in till optikern för att visa upp mitt öga. Jag får träffa en urgullig kvinna som säger att jag kan vara lugn. Det är vanligt man får det oftast av ansträngning, jaha har det med mina 17 km i lördags. Jag trodde att det var bra med motion. Hon sa att man kan tänka sig som att man har fått ett blåmärke i ögat. Okej jag passade på att titta på glasögon och jag hittade ett par snygga. Jag ska först gå och klippa mig sen ska jag gå och köpa några coola glasögon.

Ja vad man kan förändra sitt utseende med hjälp av nya glasögon. Det jobbiga är att du själv inte ser hur du ser ut. Man är ju helt blind utan sina egna glasögon. Nej jag får ta med mig smakråd. Nu till något helt annat som jag upptäckte idag, jag gjorde mos på bakpotatis och det blev så gott. Har alltid gjort på vanliga potatis men nu stod det i receptet att man skulle ta bakpotatis. Inte bara gott utan det blev färre potatisar att skala. Nej nu ska jag ta hand om lite företagsfakturor och sen vila i soffan. ?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *