Då gör vi ett nytt försök

Hej

Nu tänkte jag göra ett nytt försök att skriva till er. Jag har verkligen saknat att skriva till er och jag hoppas att ni inte har lämnat mig. Ja alla som är i inredningsbranschen vet att Formex har hållit på i ett par dagar och vi brukar att gå på mässan men i år bestämde vi oss för att strunta i den. Vi låg efter med så mycket pappersjobb men nog prat om jobb för nu måste jag ge er ett mattips. Gud så gott, ni måste lova mig att göra den. Jag älskar vegetarisk mat.

Ta en plåt och där lägger du bitar av sötpotatis,potatis,paprika,zucchini, röd lök,cocktailtomater, vegmebit och ett par vitlöksklyftor. Ta sen en skål och där lägger du i hackad chili,2 tsk paprikapulver,2 st pressad vitlök , en msk tomatpuré 0,5 msk vitvinsvinäger,  1 msk ljus soja,salt,peppar och tre msk olivolja. Blanda väl och häll sen över röran och rör runt. In i ugnen i ca 30 min eller till att rotfrukterna är mjuka. Under tiden tar du en ny skål och häller i ett pakett med vita bönor, 1/2 dl vatten, fyra soltorkade tomater, 0,5 msk olja från tomaterna, vitlök, salt, peppar ochtvå msk hackad basilika. Mixa till en röra. Ta ut plåten och häll en näve hasselnötter över och vill ni kan ni ha  någon grön sallad ovanpå. Det här receptet hittade jag hos Mattias Kristiansson .

Sen avslutade vi kvällen med två avsnitt av mordet på giannei Versace. Så bra serie och till den blev det köpt 

Creme  bruleepuding. En bra fredag. Vi hörs ??Kramisar

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *