Nu är jag tillbaka

Hej

Åh vad jag har saknat er, samtidigt har man tappat rutinen på att skriva. Jag tänkte skriva i går kväll men så var plötsligt klockan ett och det var dags att sova. Så jag tittar in en snabbis här för jag skrev på Insta att receptet på picklad gurka skulle ligga på bloggen. Så då förstår ni att jag måste skriva nu,allt för mina kära läsare. Det är som träningen inte tänka bara göra det.

Du gör så här ta en hel gurka och skiva dom i så tunna skivor som du kan. Har du ingen mandolin kan du använda osthyveln. Lägg alla skivorna i en skål med 2 dl vatten,1/2 dl ättika, 2 dl socker och en msk dill. Rör runt och ställ in i kylen.

Okej dags att ta tag i dagen. Så kul att vara tillbaka igen. Må så gott ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *