I dag har vi gått 17 km och jag har även tappat min tröja.

Hej

Ja jag skrev på Insta att vi skulle göra lite småärende och sen ut och vandra men så blev det inte. Vi bestämde oss för att bara vandra och ta ärenden i morgon och det var tur det. För det blev en väldigt lång promenad. Vi var borta i fem timmar. Vet inte om ni kommer ihåg att jag köpte en bok om vandringsturer nära Stockholm. Nu har jag tänkt att jag lite senare ska göra ett längre inlägg om turen, jag tänkte att ni kanske kunde få lite tips av en med dålig kondition. Så jag måste jobba lite mer med materialet. Här kommer en bild från där vi började. Jag blir dock lite ledsen när jag ser på bilden, runt min mage hänger en tröja som jag älskar och när vi hade  nästan gått i mål upptäcker jag att min tröja är inte kvar. Ja som ni förstår var vi inte så pigga på att gå tillbaka och leta. Jag har ingen aning om var jag tappade den.  Jag stannade en motionär och frågade honom på språng om han hade sett någon tröja, han tittar frågande på mig och säger kan ingen svenska. Typisk vi träffade inte många människor på turen och givetvis när man träffar någon så kan han inte svenska. Vi gick vilse en gång och då har vi sån tur att det kommer en kvinna ridande på en Islandshäst . Säger man så. Hon kunde iallafall svenska och var så trevlig och hästen var så söt. Skulle jag börja rida skulle det vara en sån häst. Snäll och inte så hög. Vi fick lite hjälp och sen hittade vi själv. Jag kommer berätta mer sen om turen.

Väl hemma blev det en varm duch och en laxpasta. Vi drack faktiskt ett svenskt vin som var gjort av äpple. Sen blev det en lätt efterrätt en salted Caramel i ett rån.

Nu sitter vi i soffan och gnäller att vi har ont i våra ben men Gud va härligt det var. Nu blir det godis och sista avsnittet av mordet på gianno Versace . ?er

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *