Mitt liv har kommit tillbaka, jag har fĂ„tt en andra chans đŸ€—

Hej pÄ er, vilka tvÄ dagar jag har haft. Jag skrev precis pÄ Insta att det Àr som att man har fÄtt ett nytt liv. TrÄkigt bara att tiden gÄr sÄ snabbt nÀr man har roligt och roligt hade vi igÄr. Vi var hemma hos son tvÄ . Alla var med utan vÄr dotter och hennes familj men dom kommer imorgon. Tur Àr det sÄ jag kan gosa mer med mitt barnbarn. Min son och svÀrdotter har fÄtt sÄ fint dÀrhemma och deras nya tv var helt magisk. Ja tillochmed jag blev helt tagen. 77 tum och k4 , ja ni förstÄr det var som att gÄ pÄ bio. Ja vi kunde sitta ute och fika men till slut tyckte myggen att det var dags att vi skulle Äka hem.  Vi hade planerat att vi skulle handla pÄ hemvÀgen men det var sÄ roligt sÄ vi stannade för lÀnge. SÄ Ica maxi var stÀngt. Tror vi alla har ett sug för att trÀffas och prata. Ja dÄ körde vi hem Àldsta sonen och idag Äker han till sitt andra hem. SÄ nu dröjer det ett tag till innan vi fÄr se varandra igen. DÄ hoppas vi att han tar med sig sin flickvÀn.

Ja ni ser sjÀlv .

Ja har ni bestĂ€mt er för vilken midsommarklĂ€nning ni ska ha pĂ„ er. Jag vĂ€ljer mellan tvĂ„. Ska bli sĂ„ kul att Ă€ntligen fĂ„ ha lite fest och att klĂ€ upp sig. Sminka sig , ja ni vet. Jag hade önskat att vi kunde Ă€ta ute men det ser mörkt ut. Strunt samma vi Ă€r lediga och ska trĂ€ffas. Hoppas att ni fĂ„r en hĂ€rlig midsommar och ta hand om er. Kör försiktigt om ni Ă€r ute pĂ„ vĂ€garna . 😘

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *