Mitt liv har kommit tillbaka, jag har fått en andra chans ?

Hej på er, vilka två dagar jag har haft. Jag skrev precis på Insta att det är som att man har fått ett nytt liv. Tråkigt bara att tiden går så snabbt när man har roligt och roligt hade vi igår. Vi var hemma hos son två . Alla var med utan vår dotter och hennes familj men dom kommer imorgon. Tur är det så jag kan gosa mer med mitt barnbarn. Min son och svärdotter har fått så fint därhemma och deras nya tv var helt magisk. Ja tillochmed jag blev helt tagen. 77 tum och k4 , ja ni förstår det var som att gå på bio. Ja vi kunde sitta ute och fika men till slut tyckte myggen att det var dags att vi skulle åka hem.  Vi hade planerat att vi skulle handla på hemvägen men det var så roligt så vi stannade för länge. Så Ica maxi var stängt. Tror vi alla har ett sug för att träffas och prata. Ja då körde vi hem äldsta sonen och idag åker han till sitt andra hem. Så nu dröjer det ett tag till innan vi får se varandra igen. Då hoppas vi att han tar med sig sin flickvän.

Ja ni ser själv .

Ja har ni bestämt er för vilken midsommarklänning ni ska ha på er. Jag väljer mellan två. Ska bli så kul att äntligen få ha lite fest och att klä upp sig. Sminka sig , ja ni vet. Jag hade önskat att vi kunde äta ute men det ser mörkt ut. Strunt samma vi är lediga och ska träffas. Hoppas att ni får en härlig midsommar och ta hand om er. Kör försiktigt om ni är ute på vägarna . ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *