Min bĂ€sta dag 🙏

Hej pÄ er ja jag fick aldrig tid att skriva till er igÄr men jag fixade lite Àrenden. SÄ kul att nu Àr vi klara och det firade vi med att hÀmta vÄr Àldsta son nÀr han jobbat fÀrdigt. Dock sÄ hamnade vi i otroliga köer sÄ vi blev sÄ sena. Helt underbart att trÀffa honom. Planerna var sen Äka till Tyresö slott och ha picknick men vÀdret ville annat sÄ vi Ät hemma hos dottern min med hennes familj. Vi har knappt sett vÄrt barnbarn och vi har knappt rört vid henne sÄ hon kÀnner inte oss och dom fÄ gÄnger vi har trÀffats har hon varit rÀdd för oss. Dock till min glÀdje kommer hon fram till mig och strÀcker upp hÀnderna och vill att jag ska lyfta upp henne. Jag blev sÄ lycklig att jag nÀstan började grÄta. Hon kÀnde trygghet i min famn. Borrade in sitt huvud mot mig. SÄ hÀftig kÀnsla. Jag fick Àven sitta och Àta mat med henne. Vi hade ju köpt mat frÄn vÄr pizzeria. Smart drag att köpa en falafelrulle, sÄ gjorde inget att den var kall. Sen efter vi Àtit kommer hon och tar min hand för nu ska vi gÄ och leka med hennes babblar och kök. Behöver jag sÀga att jag var lycklig. TyvÀrr skulle hon gÄ och lÀgga sig sÄ dÄ fortsatte vi andra pÄ balkongen men vi gick tidigt för att trötta smÄbarnsförÀldrar behöver det. TyvÀrr sÄ fotade jag inget för jag var sÄ upptagen. Tack för en trevlig dag. DÀrefter lÀmnade vi Àldsta sonen hemma och vi fick Àven se hans lÀgenhet.

SĂ„ hĂ€r glad var jag för dagen och att nu Ă€r vi fĂ€rdig vaccinerad. Tack livet . I dag ska vi ut pĂ„ Ă€ventyr igen. Nu ska vi hem till nĂ€sta son. Sen ska vi handla till midsommar sĂ„ vi kan fixa hela dagen i morgon. En del saker att fixa och det ser Ă€ven ut som att vi mĂ„ste sitta inne. Ta hand om er och hĂ„ll avstĂ„nd. 😘

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *