Min bästa dag ?

Hej på er ja jag fick aldrig tid att skriva till er igår men jag fixade lite ärenden. Så kul att nu är vi klara och det firade vi med att hämta vår äldsta son när han jobbat färdigt. Dock så hamnade vi i otroliga köer så vi blev så sena. Helt underbart att träffa honom. Planerna var sen åka till Tyresö slott och ha picknick men vädret ville annat så vi åt hemma hos dottern min med hennes familj. Vi har knappt sett vårt barnbarn och vi har knappt rört vid henne så hon känner inte oss och dom få gånger vi har träffats har hon varit rädd för oss. Dock till min glädje kommer hon fram till mig och sträcker upp händerna och vill att jag ska lyfta upp henne. Jag blev så lycklig att jag nästan började gråta. Hon kände trygghet i min famn. Borrade in sitt huvud mot mig. Så häftig känsla. Jag fick även sitta och äta mat med henne. Vi hade ju köpt mat från vår pizzeria. Smart drag att köpa en falafelrulle, så gjorde inget att den var kall. Sen efter vi ätit kommer hon och tar min hand för nu ska vi gå och leka med hennes babblar och kök. Behöver jag säga att jag var lycklig. Tyvärr skulle hon gå och lägga sig så då fortsatte vi andra på balkongen men vi gick tidigt för att trötta småbarnsföräldrar behöver det. Tyvärr så fotade jag inget för jag var så upptagen. Tack för en trevlig dag. Därefter lämnade vi äldsta sonen hemma och vi fick även se hans lägenhet.

Så här glad var jag för dagen och att nu är vi färdig vaccinerad. Tack livet . I dag ska vi ut på äventyr igen. Nu ska vi hem till nästa son. Sen ska vi handla till midsommar så vi kan fixa hela dagen i morgon. En del saker att fixa och det ser även ut som att vi måste sitta inne. Ta hand om er och håll avstånd. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *