Mitt bästa bröd och en tidig julklapp till oss.

Hej på er. Ja har ni laddat batterierna för en ny vecka . Det har jag gjort. Ätit gott och kom ut på en promenad . Vi såg även klart den tyska serien weissensee. Det sjukaste är att jag kände igen vissa händelser så jag tror att vi har redan sett den. Den släpptes 2010. Så vi håller på att bli galna här hemma för vi tycker det är tokigt att vi inte minns om vi har sett den. Jag blev även klar med Emily in Paris så nu har jag börjat med sweet magnolias. Vi har så här hemma att jag tittar ibland på mina serier och Leif tittar på sina serier.

Ja helgens bröd blev magiskt, jag tror att det är det godaste jag bakat och även det vackraste. Kardemumma och kanelbullarna var också så goda.
Kommer ni ihåg att jag sa att jag väntade på en bok. Den ligger uppe i stories och Insta och den är så värt mer uppmärksamhet så den kommer även här.

Jag funderar på att göra en vegetarisk variant . Står det kyckling så lägger jag till något annat men sen så gör jag allt dom säger. Har dom köttbullar så lägger jag till vegetariska köttbullar. Ja Ni förstår.  Har bläddrat lite i den och det är så fantastiska bilder.
okej en väldigt bra start på den här måndagen . Då kör vi ha en fantastisk dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *