En hel dag med mitt barnbarn och världens godaste veganska blomkålsrisotto

Hej på er ja dagen gick i ett igår så jag fick aldrig tid att skriva här men wow vilken dag jag hade. Först var jag lite orolig att vi inte skulle komma iväg för dottern min hade varit på öppna förskolan men när jag fick höra att dom var ute och en väldigt liten grupp. Ja då körde vi en hel dag hemma hos dom. Så mysigt att få se henne göra alla hennes vanliga rutiner och att få sitta och läsa böcker. Ja läsa o läsa det var mest att sitta och slå på dom. Så gulligt. Hon har även börjat att äta små bitar , så jag fick ge henne mat. Wow hon och jag ska bli bästa kompisar. Jag har beställt en bok till henne , ja egentligen till mamman men jag kan inte visa den för hon läser min blogg. Så kul jag läser även hennes blogg. Vi beställde även två andra böcker men jag visar när jag får dom.
Ja sen när vi kom hem så gjorde vi en så god vegansk blomkålsrisotto. Wow säger jag bara. Receptet ligger på Insta och vill ni ha så lägg en liten kommentar här men ni ser ju själv så gott det ser ut. Nyttigt och gott och det bästa är att inga djur har farit illa.

Ja den branschen är inte en vacker syn och nu när det finns annat att ta till så gör jag det.
Har även hört att man kan göra egen havremjölk så det ska jag testa.

Det här är meningen med livet. Vad mer kan man begära. Så tacksam att jag får va mormor till det här lilla gryn som inte är så liten längre. Tänk jag fick fyra härliga barn plus ett litet barnbarn. Wow säger jag bara och till helgen ska jag till min son o hans flickvän. Många wow men det känns wow. I morgon ska ni få ett tips på hur man kan ta hand om sina blommor men det är imorgon . Nu tar vi hand om den här dagen. ?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *