Recept på en god morotssoppa

Hej

Ja då har vi en härlig dag framför oss. Jag älskar när man får den här känslan av att man hittat rätt. Jag är så nöjd med hur jag äter. Jag äter inte helt veganskt men nästan. Jag tar små babysteg i den riktningen. Jag lär mig så mycket nytt om smaker. Oftast är det supergott och ibland är det mindre gott. I går gjorde jag en böngryta och i den skulle jag ha torkade lime i men jag hade i färsk lime och även alldeles för mycket. Så slutresultatet blev inte så lyckat men jag blev inte ledsen för det. Du kan inte alltid lyckas med det du gör. Däremot så har jag lagat en fantastisk god morotssoppa, så det får bli en bild på den istället. Säg till om ni vill ha receptet.

Inte bästa bilden men ack så god.

I dag ska det bli så roligt för jag ska på picknick med hela familjen, ja nästan hela. Min äldsta son bor just nu i Borås med sin flickvän. Något jag har lärt mig under mina 61 år Är att bakom det som är skit finns alltid något fint. Det gäller bara att kanske ändra eller se saken på ett annat sätt. Så är livet, ibland dåligt och ibland bra. Nu ska jag göra något som jag tänkte tipsa er om imorgon, men först  Lite att göra innan vi åker iväg till hagaparken och fikar gofika. Sonen ska överraska oss med fikat, så idag blir det inte nyttig mat. Strunt i det. Lev och njut och i morgon blir det nyttigt igen. Ha en bra dag ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *