Boktips En bur av guld

Hej hur mår ni idag, jag mår mycket bättre. Dock så blir det en ganska så lugn dag. Bara jobb och ta hand om Svea. I morgon ska ni få receptet på vodkapastan. Ni måste laga det. Wow så gott. Jag har en fråga till er för jag hatar när pastan blir kall, vad kan man göra för att hålla maten varm på tallrikarna. Samma sak gäller när jag dricker te, det blir kallt så snabbt. Kom gärna med tips. Till något helt annat och ja jag vet att jag är sen på bollen men jag har börjat läsa en bur av guld av Camilla Läckberg. Så annorlunda än hennes tidigare böcker. Vad tycker ni ? Den är bra men jag gillar hennes deckare bättre.

Omslaget är coolt.

Vad tror ni om vädret , är det dags att plocka in olivträdet och utemöblerna. Jag tror det och jag hoppas att det blir bra väder till helgen. Vill åka och köpa lite vårlökar och fixa lite på altanen. På söndag ska vi hjälpa dottern min , de behöver åka en tur till Ikea . Vi ska först slänga skräp. Ska bli kul att få se deras nya lgh. Även sugen på att baka. Något kaffebröd och vanliga bullar till frukosten . Ja inte så mycket tips till er idag men jag lovar att det ska bli mer sånt. Ha nu en bra torsdag och att ni kommer närmare era mål. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *