Eget recept på Vaporub

Hej hopp från sjukstugan. Kommer ni ihåg den här lilla godingen. Jag hade den som liten och även till mina barn. Så bra. Jag letar efter den och inser att den går inte att köpa i Sverige längre. Du får beställa från utlandet men jag behöver den nuuuuuuuuuuuuu. Så då såg jag att man kan göra egen. Du behöver kokosfett,pepparmyntsolja och eukalyptusolja. Jag kommer berätta för er hur man gör och om det funkar men jag måste först göra den själv.

Är det någon som har testat att göra en sån här får ni gärna berätta hur det blev.

Hoppas att ni ska göra något kul i helgen, L flickvän kommer hit. Vi får hoppas att hon inte blir smittad av hela sjuka familjen. Vi får väl sitta i karantän. Tyvärr måste vi ut och handla mat och ingredienser till Vaporub. Dock åker vi snart så det är inte så mycket folk, vi har även ordrar som måste iväg. Egen företagare måste arbeta trots vi är sjuka. ?Vi har även moms som ska göras så ni ser en toppenhelg har vi framför oss. Strunt samma det blir snart bättre.

Ta hand om er och snart ska vi ha kul igen. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *