Ekollonen växer

Hej

Vilken härlig dag jag har haft idag. Jag jobbade en liten stund sen har jag bara vilat. Känner mig inte riktigt på topp. Har ont i halsen och känner mig frusen. Sen känner jag mig bättre och sen igen lite sämre. Blir lite tokig. Jag har iallafall skrivit lite texter till min grej som jag håller på med. Sen har jag faktiskt sett min första julfilm. Kommer inte ihåg vad den hette men det är en sån film som går in och ut. Avkoppling med andra ord. I dag fick jag köra bilen när vi åkte och handlade för mannen min hade varit och ätit julbord.

I butiken träffade vi en gammal vän från när barnen var små. Så roligt att träffas och prata om nya och gamla tider. Det är då man märker att tiden har gått. Hon har fem barn och sju barnbarn. På tal om barn så måste jag vissa er hur våra ekollen mår.

Lu gav sin syster en av sina ekollon och det var svårt. Hoppas att hon tar hand om den, jag vet att hon har svårt för växter. Dom dör för henne. Okej Det har blivit hans små bebisar. Det första han gör när han kommer hem är går fram till sina små ekollon och tittar hur dom mår. Så sött. 

Ha nu en fin fredagskväll och ta hand om dig själv. ?på er 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *