Sminktips eller inte

Hej

FHej jag har ju lovet er att vi skulle ha ett sminkinlägg. Jag vill förtydliga för er att jag kan inget om smink men jag tänkte att vi kunde lära oss tillsammans. Så ni som kan det här kanske tycker det är tråkigt. Okej som jag visade er tidigare så köpte jag den här boken Make Up av Max Söderberg och Maria Wigur. 

Jag gillar den här boken för den är väldigt tydlig och även att man tar det stegvis. Den är också bra för dom ger tips för alla åldrar. Då startar vi vår resa. Först ska vi ha en primer. Jag köpte den här. Ska jag va helt ärlig så har jag inte använt den i nu. Primer är grunden för underlaget, sitter närmast hyn. Alltså steg ett. När du har tvättat ansiktet och använt ansiktsvatten och dagkräm. Då tar du lite på dina fingertoppar och masserar in den noga. Ju längre du arbetar, ju bättre resultat. Varför ska man använda den. Den gör att din makeup sitter bättre och jämnar ut hudtonen en aning. Har man porer så syns dom mindre och ger huden lite lyster. Ja då får vi hoppas att det blir så som dom lovar. Nu ska vi börja med en ny serie. Ha en fin kväll. ?på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *