Min helg bestod av julkalender,julmarknad och min robottdamsugare

Hej Här är jag, men jag hinner tyvärr inte att blogga varje dag. Just nu bor jag på kontoret men jag tänkte berätta vad jag gjorde i helgen. Ni som bor i Stockholm eller iallafal  nära ska få ett tips som ni kan göra nästa jul. Men vi börjar med fredagen och där hände inte så mycket. Vi satt i soffan och åt köpte hamburgare, den här gången var min vegetariska burgare inte så god. På lördagen gav jag min man en kaffekalender och jag fick ingen av honom, så han fick lite dåligt samvete så han sa att jag fick själv gå och köpa  en kalender. Toppen för jag visste precis vad jag skulle köpa. 

Ja hela lördagen fixade vi hemma både privat och jobbet, ja helt enkelt hade vi en bra dag. Dock så var söndagen så bra, det började med att jag ställde klockan och körde till jula. Deras kalender var en Robottdamsugare. Så jag var där när dom öppnade och jag kan säga er att jag var inte ensam . Jag har alltid velat ha en Robottdamsugare men resten av familjen har sagt att det inte var en bra idé. Det var då jag tänkte att jag köper en billig och testar och även får visa familjen att det är en bra sak. Så jag dukade upp en god frukost till familjen och visade mitt nya fynd. 

Sen efter frukosten åkte vi till konstfackets julmarknad. Så mycket folk och så mycket fina saker. Dom är duktiga studenterna.  Där fanns allt möjligt. Vi köpte ett foto, tavelram och någon typ av hållare. Jag får visa när jag har packat upp det.

Det var väldigt kul att prata med dom som har gjort alla fina saker. Få höra historien bakom deras konstverk. Ja vi slog ihjäl ett par timmar där och vi kommer helt klart gå dit nästa år.  Efter julmarknaden åkte vi till mos och försökte hitta lite julklappar, gick sådär. Vi vet vad vi ska köpa. Efter det åkte vi hem och lagade en god efterrätt. 

Dela äpple,bananer,päronoch kiwi. Häll sen en påse 

In i ugnen i ca tio minuter, våra blev lite brända. Så jag hade nog tagit lite kortare tid.

Servera med glass 

Vi avslutade kvällen med lite adventsfika.

Nu ska jag dricka en kopp te. Hoppas att ni har haft en bra helg. Måndagen har bara varit jobb men det hände en rolig sak men det berättar jag om i morgon. ? på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *