Tänk om alla var som tjejen jag träffade.

Hej ja min dag har bestått av jobb och sen inget spännande. Dock Måste jag bara berätta för er vad som hände igår. Jag hade varit och handlat och ja jag hade inte tagit dramatenväskan med mig för jag skulle inte handla så mycket. När ska jag lära mig, jag kom ut med två tunga påsar och har en bit hem att gå. På vägen framför mig går en ung tjej. Jag går några meter bakom henne men efter ett tag känner jag att jag måste plocka fram mina handskar så jag stannar och sätter ner påsarna på marken. Då händer det, den snälla tjejen stannar och säger att hon kan hjälpa mig att bära. Först blir jag lite paff men hon tar påsen och säger att hon vet hur jobbigt det är att bära tunga påsar. Sen går vi och pratar om ditten och datt. Tack gulliga tjejen, tänk om fler kunde vara så där. 

Kom ihåg att ta hand om er. Det finns bara en av dig. Du kommer fixa det på något sätt. Lycka till med livet. Nej nu ska jag se sista avsnittet av vår tid är nu. ?på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *