En läskig händelse

Hej Hoppas att ni mår bra. Jag mår toppen, jag står här med en tomtemössa på huvudet och packar era beställningar. Så jag har inte så mycket att säga förutom att i går så hände något läskigt. Jag tänder alltid ljus när vi ska äta middag tycker det är så mysigt med ljus och jag är noga med att släcka dom när vi lämnar rummet. Av någon anledning så släckte jag inte värmeljusen, tror att jag tänkte att dom får brinna ut. Vi sätter oss i soffan och efter en stund fick jag en känsla av att jag skulle titta till höger. Alltså vilken tur för det brinner i ljuset, först står jag som ett fån men sen springer jag ut i köket och hämtar ett lock. Så mina vänner var extra försiktiga när ni håller på med ljus. 

Ha en finfin kväll ?på er 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *