Hjälpa er och få ett fint vykort.

Hej på er

Under dagen kom jag till att tänka på två saker. Det första var att jag skrev på Insta om det goda champagne cream te. Jag skrev även att ni borde testa det,  då kom jag på att det är ju lätt för mig att säga för jag bor i Stockholm. Jag vet inte  man kan kanske få tag på det någon annat ställe men kan man inte det så tänkte jag att jag ville ge er en möjlighet att få smaka. Så vill ni ha så kan jag skicka till er. Skriv en kommentar eller maila till mig anettersandell@hotmail.com

Okej det andra jag tänkte på var att jag har en kompis som älskar att få vykort och hon har tillochmed brevvänner. Så när jag var i Grekland skickade jag ett vykort till henne och det kändes så konstigt för det var väldigt längesedan jag skickade vykort. Sen hände något roligt när jag kom hem fick jag ett vykort och det bästa var motivet. Jag älskar 3D . Tack för kortet.

Svårt att visa så här.

Ja då har julen börjat, vi har köpt den första julklappen. Tror aldrig vi har varit ute så tidigt. Kan inte berätta vad det är för han kan läsa bloggen.I dag åt vi en väldigt god vegetarisk tacos och därför ska ni få receptet i ett annat inlägg för nu måste jag gå och lägga mig. Godnatt och ?på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *