Baktips och ett youtubklipp

Hej på er

Wow mitt huvud håller på att sprängas och jag pratar inte om huvudvärk utan att jag tänker. Jag hade höga förhoppningar att jag skulle få igång mitt projekt inom rätt så snar framtid men jag inser nu att det kommer ta tid. Okej det får ta sin tid. Till något helt annat så ska jag visa er vad runddriver är. Jag älskar ju att baka och som ni vet så håller jag på att baka från en bakbok och jag bakar ju från sidan ett och framåt. Hoppar aldrig över några recept, så nu håller jag på att baka bröd. Jag har aldrig lyckats att få fina degar dom har alltid varit ojämna och sprickor i dom. Jag berättade det för en annan bloggare som gör så fina bröd och då tipsade hon mig om den här filmen.

Ni ser ojämnt och sprickor och en väldigt gammal form men den är så bra. Inget bröd fastnar i den.
Så här blev brödet när man runddriver det. Svårt att förklara med ord så ni får titta på filmen.

Alltid kul att lära sig något nytt och jag hoppas att ni också får någon nytta av det. Må så gott ?på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *