Svenskt tenn,sturekatten och hämta en matta

Hej

Idag började dagen lite tokigt för mig för när jag skulle gå ut och låsa dörren så hittar jag inte mina nycklar. Jag letar som en galning och tillslut får jag höra att Bi hade fått nycklarna med sig och alla reservnycklarna är borta. Okej då tänkte jag berätta om vår härliga söndag. Vi mötte upp Lu och Jo vid Svenskt tenn för Jo hade aldrig varit där och vi behövde nya bordsunderlägg. Det finns så mycket snyggt där och den här gången lyckades vi även komma hem med den klassiska elefantkudden. Stockholm bjöd på ett så otroligt vackert väder så vi gick runt och hade det bra. Vi var inne i den nya japanska klädesbutiken, Lu och Jo handlade några småsaker. Nej nu var det dags att fika och då hamnade vi på sturekatten. Jag åt en äppelkaka med maräng. Så mysigt att hänga med dom och vi är så tacksamma att de ville hänga med oss. Sen var vi så trötta när vi kom hem så vi åt rester och faktiskt åkte vi iväg och hämtade en matta. Sen tog vi det lungt. En väldigt bra söndag.

Det blåser 
Den här coola stolen i mosaik såg vi i ett fönster.
Jag kunde inte låta bli att fota, så vackert.

Så mysig miljö på sturekatten.
Vi kan dock inte bestämma oss om vi ska behålla den. Vad tycker ni.

Dags för en snabb kopp te. ?på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *