Millesgården,Morris,fika och efterrätspizza.

Hej på er Ja det har varit lite tyst men den här helgen har varit intensiv och sen har jag väntat på lite bilder. Min mobil dog så le fick ta bilderna med sin mobil. Okej vi backar bandet till lördagen. Efter en god brunch åkte vi till millesgården som har en utställning med Morris. Så kul för Lu flickvän hade tagit på sig en klänning som var gjord av ett klassiskt motiv från Morriskollektionen. Hm har ett samarbete med företaget. Det hände en rolig sak när vi skulle gå in genom ingången till millesgården, där  stannade två trevliga kvinnor och började prata med oss, dom sa att dom gillade Jo klänning. Sen berättade dom att dom kände tre kvinnor som hade köpt Morristyg och själv sytt upp några klänningar. Häftigt och utställningen var också häftig. Vi fikade där och vi satt ute hur otroligt är inte det. Sen åkte vi hem och hade en mysig middagsstund. Jag hade gjort en glutenfri efterrättspizza men jag tyckte inte den var god så det blir inget recept. Jag ska nog ge den en chans till men då med riktig pizzadeg. Här kommer lite bilder från dagen.

Min fina äldsta son och hans fina flickvän.
Tänk att ha ett badrum med det här kaklet. Ha en liten bit av väggen. Då blir det som en tavla. Vi har gjort så i badrummet men inte lika färgglatt, kan visa er det en annan gång.

En matta.
Så vackert.

Mums sen fikade vi.

Hoppas att ni har haft en bra måndag och den är ju inte slut, så nu ska jag ha en varm kopp te och se marcella. Så bra vet att jag har sagt det tidigare. ? på er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *