Testar olika cider, en spännande tävling.

Hej

Ja som ni vet så gillar jag att testa saker och sen ge er tips. Jag själv älskar att få tips från andra. Så när jag var på Systembolaget och skulle köpa lite cider hem så hade jag bara smakat en sort och den tokälskar jag. Så nu har jag bestämt mig för att smaka alla och välja ut mina favoriter. Jag började med att köpa hem dom här.

Den längst ut till vänster är redan godkänd. Så god.

Jag har testat tre apor och den var ganska så söt och sen har jag testat casana tonic. Den var god inte så söt, jag har blivit vuxen och lämnat saftåldern. Tidigare hatade jag allt som var surt och beskt.  Så på första plats ligger garage och andra plats tar casana och tredje plats tar tre apor. Så nu för vi se om dom får behålla sina platser. Spänningen är olidlig.

Jag tänkte plocka in pelargonerna men sen fick jag höra att helgen ska bli varm så dom kan få va med om en sista sommarkänsla men på söndag åker dom in. Nej nu ska jag jobba lite med mitt projekt, så jag kan bli färdig någon gång. Vill gärna visa er och höra vad ni tycker. Så ha nu en mysig kväll och jag har en idé som jag tror att ni kommer gilla. Ja som ni märker går mitt huvud på högvarv. ?på er.

2 svar på ”Testar olika cider, en spännande tävling.

  1. Spännande med cider. Jag gillar inte söta cider. Om jag dricker någon så blir det halvtorr/torr.
    Åh vad glad jag blir ang pelargonerna. Har /ligger i lunginflammation och har inte orkat att ta in pelargonerna än.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *