I dag har jag gjort något som jag inte har gjort på väldigt länge. Vi talar om 27 år.

Hej

Inte helt fel att titta in i en brasa när jag sitter här och skriver till er mina kära läsare. Hoppas att ni har haft en bra dag, jag har haft en väldigt omtumlande dag. Efter en snabb frukost körde vi Jo och Lu in till stan, då jo skulle åka hem. Vi skulle faktiskt åka och titta på en fyra i Hammarby sjöstad. Den var väldigt fin men vi kom fram till att vi inte är riktigt redo för att sälja huset.  Vi saknar att renovera en liten hall och tvättstugan och sen lite småplock. Sen måste vi rensa ut en massa saker. Så nej vi sa att det skulle vara hemskt om vi hittade en lgh och sen inte vara klara för att sälja huset. Jag tror att vi ger huset två år till av vår kärlek. Det är många känslor att sälja ett hus man bott sitt halva liv i. Jag kan känna att man går till något sämre men samtidigt tror jag att vi behöver det. Ja det är svårt kan inte riktigt förstå att den här tiden har kommit, det är precis som när man slutade studera. Nu börjar en ny fas, ja ni förstår säkert vad jag menar. Okej nog med detta, jag får njuta ännu mer av vårt boende. Här kommer lite bilder från dagen.

Vi avslutade dagen med att åka och titta på en ny bil. Vi ska fixa en ny men vi kom så sent så dom skulle till att stänga och sen hade dom inte den bilen vi ville titta på. Så i dag har jag gjort två saker som jag inte har gjort på väldigt länge, tittat på lgh och följt med att titta på bil. Jag tycker det är jättetråkigt att titta på bilar. Är bara intresserad av färgen och att vi någon gång köper en cabbe. Thats it. 

Okej ska se om jag kan ge er soppreceptet imorgon, så häng på ?på er  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *