Sjätte dagen i Grekland.

Hej

Shoppingdag Ja nu har vi varit och handlat saker som alla turister gör. Nej jag ärinte helt klar. Jag har sett ett halsband som jag är sugen på, ska dock fundera  lite till. Det roliga var att där vi köpte väskan och honungspinnen var butiksägaren från Finland. Så hon pratade svenska, så vi fick en lång pratstund med henne. Vi fick veta att grekerna fryser på vintern för att det är så dyrt att värma lgh eller huset. Innertemperaturen ligger på 15 grader.  Vi träffade en annan kvinna i en butik som säljer kläder. Hon tyckte att jag hade så fin kropp och att hon var sur att nästan alla kläder som jag provade satt bra på mig. Hon tyckte att jag skulle bli modell för hennes kläder, för hon kunde inte själv ha dom. Ja jag vet att många tänker att det är försäljningssnack men jag märkte att hon tyckte wow med vissa kläder och nej med vissa kläder. Jag köpte en klänning och en jumpsuit. Hon berömde även min man att han hjälpte mig med kläderna, hon undrade om alla Svenska män var så. Isåfall skulle hon skilja sig eller iallafall lära sin 18 åriga son hur man ska göra. Vi hade jätteroligt i butiken och jag kände mig som en cool kvinna. Väskan tänkte vi ha som inredningsdetalj och lägga filtar eller tidningar i. Sen tänkte jag att olivburkarna kommer bli snygga till det nya köket.

Här provar min roliga man ett par coola glasögon.

 

Sen köpte vi med lite fika som vi åt på balkongen. Har ni sett så stor kopp.  Innan vi fikade åt vi en sen lunch. Så god och frasig pizza.

Nu har vi precis ätit ytterliga en god måltid. Jag tog en aborrefile och leif tog en annan fisk. Vår hundkompis kom dit och vi vill väldigt gärna ta med honom till Sverige. Vet bara inte hur och vi åker hem på lördag. I morgon har vi hyrt en bil och vi tänkte köra runt ön. Det krävs en del att göra för att vi ska kunna ta med honom men jag kommer aldrig glömma honom. Vi pratade länge med en tjej på restaurangen som sa att han var väldigt omtyckt och när det är riktigt kallt så brukar engelsmännen som bor här ta in honom. Hur kan man bara göra så mot en så fin hund, att bara lämna den åt sitt öde. Sorgligt. Okej dags att sova ska upp tidigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *