Har sett Mamma Mia och för första gången besökt mos vipsalong.

Hej på er

Ja här kommer ett litet inlägg utan bilder som ni vet. Har skrivit om det i tidigare inlägg. Jag träffade dottern min på mos för vi skulle gå och se Mamma Mia och shoppa runt lite. Vet inte om jag berättade för er att väskan på nk som jag tänkte köpa den var slut. Som sagt var så gick vi runt och tittade i butikerna och jag råkade få med mig ett par skor. E köpte lite andra roliga saker för hon tänkte skapa något. Alltid kul att skapa något. Idag har jag testat något nytt, vi bestämde oss för att gå på mos vipsalong. Så coolt och vi beställde in fish and chips till mig och E tog hamburgare. Så gott. Ja nu är man fast en liten salong med så sköna vilstolar och väldigt bra benplats. Sen kom dom in med maten som vi hade beställt. Det kommer vara svårt att gå på en vanlig bio efter den här upplevelsen. Hur var filmen då, ja den var bra men ettan var bättre men det är ändå coolt med musiken. Fortfarande lika bra.

Nu blir det en kopp te ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *