Letar efter ett ställe att fika afternoon Tea

Hej på er

Det är inte lika roligt att blogga när man inte kan lägga upp bilder men jag vill ändå titta in och säga hej. Ni vet ju att jag lyssnar på P3 dokumentär och i dag lyssnade jag på Londonbombaren. Så hemskt och jag kan inte förstå hur man kan göra en sån här sak. Helt oskyldiga människor dör eller blir skadad för livet. Jag måste även hitta något roligt att lyssna på, jag behöver lite av varje. Till något annat roligt så tror jag att jag blir klar med mitt projekt i helgen. Jag kommer berätta mer om det. Nu har jag precis sett sista avsnittet av huset på udden av Aghata Christie. Ja vad kan man säga hon kunde sin sak. Nu ska jag se om L har lyckats boka afternoon Tea till oss. Vi vill åka till något slott och dricka lite afternoon Tea. Vi får höras mer imorgon ??Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *