Strul med bilderna och ett litet tips till er.

Hej på er

Nu måste jag berätta något för er. Det är just nu lite strul med bloggen. Jag får inte upp några bilder och det kommer hålla på så fram till 6 augusti. Tror jag iallafall. Så mina blogginlägg kommer bli väldigt korta men jag vill bara visa er att jag lever. Så typiskt för idag fick jag min aidaväv och jag ville så gärna visa er vad jag håller på med. Ni kan gå in på min Insta och se mina inlägg och även se lite film där. Jag lägger upp något nytt varje dag.

Jag tänkte ge er lite tips när det gäller vegetarisk mat. Jag brukar ibland använda helt vanliga recept och bara ta bort köttet. I dag lagade jag en kycklinggryta men istället för kyckling la jag i quorn. Det blev så gott. Ja nu skulle det varit en bild på maten. Okej Nu ska jag se midsommer, alltså denna serien den är så bra. Vi hörs ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *