Nu har jag fått lite bättre ordning i min sylåda och jag har fått se min sons nya bil.

Hej på er

I dag vaknade jag med magknip och jag vet varför. I går åt jag lövbiff och köttbullesmörgåsar och det gillade inte min mage. Så idag struntade jag i mina 10000 steg. Efter lite kontorsjobb började jag göra iordning min sylåda. I går köpte vi lampor,köksblandare,låda,hyllplan och lite andra småsaker till köket. Ni får se allt när det kommer på plats i köket. Dock kan jag visa er vad jag har gjort i dag med lådan jag köpte igår.

Jag har sorterat mina trådar så nu väntar jag bara på att få väven. När jag får väven ska jag börja direkt att sy. Jag längtar så för att börja.

I dag fick vi besök av Axel och det var roligt att höra om allt han har varit med om sen vi såg honom senast. Vi fikade och hade trevligt. Sen kom Hj hem med sin nya första bil. Han har köpt en bil som han ska övningsköra i. Jag tyckte att den såg fin ut. En röd liten Mazda. Kommer ihåg min första egna bil, en bubbla och Gud vad jag älskade den. Den tog iväg mig på många roliga äventyr och nu hoppas jag att min sons bil tar ut honom på många roliga äventyr. Jag skulle ha gått på bio med dottern min men vi får ta det en annan dag, det kom upp så mycket idag. Nu ska jag göra något med mannen min, vet inte riktigt vad det blir. ??Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *