Vår bröllopsdag och har vi hittat vår hund.

Hej på er

Ja vi kom hem så sent igår att jag inte orkade skriva något inlägg till er men nu ska ni få höra hur vi firade 33 år som gifta. Tyvärr har jag kommit på att jag filmar till Insta och då glömmer jag fota. Måste bättre mig. Okej dagen började med att vi kl 10.00 skulle åka med båten från nybroviken/Strandvägen till finnhamn. En resa på ca 2,5 timme. Vår dotter hade bestämt sig att hon skulle med men hon sover väldigt dåligt för dom har så varmt i sin lägenheten, så hon missade sitt larm och då missade hon båten. Tråkigt men inget att tvista mer om. Vi hade en så mysig båtfärd vi satt och drack cider och öl. Tittade på den otroligt vackra skärgården och alla människor,barn och hundar som var på båten.

Väl framme gick vi och bokade bord till klockan sex och då insåg vi att det var dags att äta lunch. Vi beställde tre smörrebröd. Så goda, det var en med laxröra,pumpa med blåmögelost och en rödbetssallad. Vi rangordnade dom och då blev det rödbet,laxröra och pumpa. Kommer ni dit så beställ sex stycken.

Efter det gick vi till ragnars kiosk och köpte fikabröd,chips och dricka. Sen efter lite besvär att hitta fick vi fråga om hjälp och då hittade vi till slut sandstranden. Den var inte så stor och det var lite läskigt för det fanns en del döda fiskar i strandkanten men L badade men jag hoppade över. Jag är inte en sådan människa som gillar att ligga och sola, jag vill att det ska hända något och sen tycker jag att man ligger så oskönt på handduken. Dock så hade vi mysigt. Ja efter ett tag gick vi till ett annat fik och där åt jag en så god belgisk våffla så nu har jag blivit sugen på att köpa en sån istället för ett vanligt våffeljärn. Det bästa var ju förstås om man kunde hitta en kombo variant. Måste kolla upp det.

Middagen ska vi inte tala om det var så gott och vi satt ute och fick sällskap av ett trevligt ryskt par. Ja jag tror att dom iallafall kom från något baltiskt land. Vi beställde in porcherad torskrygg med pepparrot och potatis och en flaska vitt vin. Vi hade även tänkt ta efterrätt men insåg snabbt att vi inte skulle hinna och det var synd för grannen hade fått en creme brule i en mattalrik. Kan ni tänka er så stor.

Det hände en rolig sak under middagen, jag får plötsligt se en så söt hund att jag är tvungen att gå fram och fråga vad det är för ras. Lilla Molly är en klippt bichonhavanas och sällskapet var jättetrevliga så vi fick en lång pratstund med dom. Kan det bli en sådan hund. Jag hoppas det.

När vi står och väntar på båten kommer vårt middagssällskap fram och frågar om båten till möja. Vi har sett en båt som har gått till möja så vi tror att dom har missat men när vår båt kommer och jag får reda på att den av en konstig anledning går till möja, inte åt Stockholm. Jag springer och letar efter paret och lyckas få med dom på båten men då håller vi istället på att missa båten. Vi tror ju inte att den går till Stockholm men det gör den. Allt slutade lyckligt och vi satt ute och mös.

Hände en rolig grej vid Carl Milles staty, som ni ser så sprutar den vatten och när båten skulle lägga till vid kajen fick vi vatten på oss. Alla som var där skrek och skrattade.

Här kommer lite bilder från dagen.

En helt underbar dag med mycket kärlek och skratt. Vi kan fortfarande efter 33 år. ??Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *