En lång dag på stan och ska jag köpa väskan.

Hej på er

Vilken härlig dag vi har haft idag. Jag och min man och vår kära dotter hade stämt träff på nk. Nu ska vi shoppa men jag kom bara hem med ett par skor och min dotter köpte ingenting. Har ingen bild på skorna men ni kan få se dom senare. Jag måste bara berätta att jag testade massageborsten som jag skrev om i ett tidigare inlägg. Den var helt okej, skönt att kunna få tvål på hela ryggen. Okej tillbaka till dagen i stan.

Här hamnade vi på nk skoavdelning. Tyvärr var det inget som passade min kära man. Sen har han redan väldigt många skor men det är klart man kan aldrig få för många skor.

Den här väskan har jag funderat länge på att köpa. Jag har alltid velat ha en sådan väska. Får åka dit på måndag.

Här köper vi glass på eataly, det är så fint där. La upp lite filmer därifrån på min instastories.

Efter ett litet tag hittade vi livly

butiken, det hör ju inte till vanligheterna att vi köper babykläder.

Dock köpte vi lite till lilla Liv.

Sen hade vi lite selfieskola i provrummet. Jag måste ringa till Pernilla och boka en klipptid.

Här står vi varma och trötta efter en lång och härlig dag. Nu ska jag gå och packa, imorgon tar vi en tur till finnhamn. Må så gott. ?kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *