När man får tänka om och sonen gör mig en tjänst.

Hej på er

Ja när jag får något för mig har jag svårt för att ge upp. Jag hade sett att man kunde köpa max halloumi burgare i frysdisken. Jag har letat och till slut fick jag ge upp och köpa andra vegetariska burgare. Det var gott men tyvärr tog jag inga bilder, den här värmen gör att man går i slowmotion. Annars har det inte hänt så mycket förutom att jag skickade min snälla son efter jobbet att han skulle gå till en broderiaffär som ligger i Solna. Tyvärr var väven slut men jag fick mina ansiktstrådar. Vi försöker med en butik till den här gången i Sundbyberg men där var det semesterstängt. Så snällt av honom att hjälpa mig ?

Jag tänkte att jag gör ett nytt försök till att beställa på nätet och ja nu gick det så nu får jag hem mina saker.

Nu ska jag gå ut och sätta mig på altanen och mysa med mannen min. Vilka sommarkvällar vi har. ???Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *