Titta på midsommer och laga en god soppa

Hej på er

Ja nu har jag sett klart midsommer och lika vilsen som vanligt är man. Ja i dag gick jag till en annan matbutik. Så där kunde jag bara handla mat. Jag handlade hem lite saker till en god soppa. Ja jag vet vad ni tänker ska dom äta soppa igen. Ja nu blev det så.

Du börjar med finhacka två vitlökar och skär bitar av den vita biten på purjolöken. Fräs i lite olivolja. Sen tar du 1 1/2 liter vatten plus tre grönsaksbuljongtärningar. När det bubblar häller du i 250 g tortellini. Du kan ta vilken smak som helst jag tog soltorkade tomater och basilika för jag dubblade satsen. Bra att ha till lunch. När du har ca en minut kvar av koktiden häller du i resterande av purjolöken, tre dl ärtor och babyspenat. Häll även i en kruka basilika. Sen är det bara att äta.

I dag har jag försökt att beställa saker till mitt projekt och det har jag inte lyckats med. Dom måste ha problem med deras hemsida. Jag får försöka igen. Nu ska jag gå och lägga mig men jag borde gå 4000 steg till. Ja upp och gör det. Godnatt ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *