När bröd blir till en jacka och en liten glimt på mitt nästa projekt.

Hej på er

I dag skulle jag handla lite bröd till soppan men jag kom hem med en jacka och en pärm till mitt lilla projekt. Jag har även haft ett intressant möte som kanske kan bli bra. Jag berättar mer om det om det blir okej. Vi kan börja med pärmen.

Då tänker ni säkert vad ska hon använda den till. Ja kommer ni ihåg att jag hade kopierat min e- bok som jag köpte.

Jag blev så glad för allt fick plats. Det här kommer vara min inspirationsbok. Jag visar när jag är färdig.

Jackan var lite svår, jag valde emellan en ljusrosa, rosa och blå. Med lite prat på mobilen med äldsta sonen och butiksbiträdet blev det den blå. Jag skulle inte gå i affärer men jag råkade bara hamna på mq .

Jag måste träna på att ta bra bilder på mig själv i en spegel.

Jag gillade den rosa men den var tyvärr för stor, så valet var den ljusrosa eller blå. Den kan bli snygg till ett par snygga shorts,kjol eller ett par jeans. Ja till allt. Okej tillbaka till det som jag skulle handla, Jag fick faktiskt med mig brödet till vår goda soppa. Har ni inte smakat soppan så kan jag klart rekommendera den. Passar perfekt att äta en kall soppa i värmen.

Nu ska vi äta lite melon och jordgubbar. Ha en mysig kväll ??Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *