En dålig dag och jag visar hur min nya sak fungerar.

Hej på er

Ja idag blev inte den här dagen som jag tänkt mig men jag vill inte prata om det. Vi pratar om min konstiga sak som jag köpte när jag köpte pallen. Jag har fortfarande inte provat den men jag kan visa hur den fungerar.

Ta bort plastlocket.

Ta bort vita luckan

Häll i tvål och sätt på locket. När du för den över din rygg får du tvål och den masserar samtidigt. Låter väl lite coolt. Hoppas att den fungerar.

Färgen på fotot blev lite konstigt, vi har ett grått badrum. Okej jag återkommer med info när jag har testat den.

Vi fick besök av dottern och hennes pojkvän, som vanligt var det bara ett snabbt besök. Ja ja man får vara glad för det lilla. Nu ska vi titta på Agatha Christie och sen blir det, ja vad tror ni det blir. Hörde jag rätt handmaidstale. Jaaaaaaa ??Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *