Fylla vinkylen och en magisk kväll.

Hej på er

Ja nu har vi köpt lite vin till att fylla vinkylen och jag lyckades också med att smyga ner lite snygga flaskor. Tydligen köpte vi ett svenskt vin som var gjord på svenska äpplen. Jag återkommer när jag har smakat vinet.

På tal om äpple såg jag att någon hade skänkt äpple och hö till några bönder som skulle använda det till djurfoder. Härligt att se vad folk ställer upp när det väl är kris i vårt lilla land. Ta bränderna som härjar runt i landet, se hur allmänheten och världen hjälper oss. Vill bara säga tack till alla brandmän och alla andra som kämpar. ❤️

Nu sitter vi ute och äter pizza och dricker JP Chenet Ice edition och lyssnar på sommarpratarna Mandelmann.

Till efterrätt gjorde vi en enkel variant. Så gott. I morgon ska jag göra en egen glass men det är imorgon. Nu ska vi gå in och poppa lite popcorn och se någon mysig film. Vi kan inte se handmaidstale för Bi är upptagen med sina kompisar. Ha en mysig kväll.??kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *