Ett tips till er och en konstig händelse på biblioteket.

Hej på er

Såg ni tipset på Instagram som jag gav till er. Jag gick till netto och köpte en pall. Kostade bara 119kr. Precis vad vi behövde mellan våra solstolar.

I den här påsen ligger det två andra roliga saker. Jag tycker alltid det är roligt att köpa lite konstiga saker. Det kan min man intyga och jag tror att jag har ärvt det efter min pappa. Han älskade att gå på mässor och köpa konstiga saker som min mamma kunde bli tokig på. Efter jag handlat gick jag till biblioteket och där hände en väldigt konstig sak. Mobilen ringer och jag svarar när en man säger att dom ringer från biblioteket och att dom söker min man. Han har glömt sitt bankkort när han lämnade några böcker, det konstiga med den här historien är att det är flera månader sen han lämnade böckerna. Ja ja jag var ju på biblioteket så jag sa att jag kommer och hämtar det. Okej Tillbaka till påsen .

En förvaringslåda till mina trådar. Jag har ett nytt projekt på gång men det får jag berätta mer om lite senare.

Nu kommer vi till det konstiga.

Jag kan inte berätta om den för jag har inte provat den själv men jag lovar att återkomma med info. Dock kan du stoppa in tvål eller lotion och sen är det bara att massera. Låter mysigt.

Skönt att dagens middag var så enkel att göra.

Det är likadant med mat jag gillar att köpa konstiga saker. Den här var en stor snäcka men vi delade den. Fyllningen var ost och vi gillade det här så det kommer vi köpa fler gånger. Dags för ett avsnitt av handmaidstale. Vi är så fast. ??kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *