Nu är jag så glad och nöjd. Äntligen är de på plats.

Hej på er

I går gick dagen i ett så jag hann ej få ut mitt inlägg. Dagen börjar med att 7.50 ringer leifs mobil, först tror vi att det är väckarklockan. Som tur är så upptäcker vi snabbt att det är mobilen som ringer och det är budet som vill komma om en halvtimme och lämna våra vitvaror. Rusa ner i köket och tömma kylen för dom ska ta med den gamla kylen. Jag tycker alltid det är sorgligt att lämna saker, den har ju ändå varit hos oss väldigt länge. Ja ja jag vet att jag är lite tokig. Dom höll tiden för efter en halvtimme stod en jättestor lastbil med två starka män i, och det behövdes. Allt gick väldigt snabbt nästan för snabbt för vi trodde att dom skulle ställa den på plats. När vi hade tagit av det mesta av kartongen på kyl/frysen stod den fortfarande på en platta plus frigolit. Vi försökte först själva men sen ser jag att lastbilen står fortfarande kvar så jag springer ut, vi har en stor tomt så det tar lite tid och när jag precis kommer ut hör jag hur dom startar och kör iväg. Vi klarar det själva och jag är så nöjd med kyl/frysen. Alla har druckit vatten med is. Vi kan få hela eller krossad is.

Sen roade jag med att fylla den. Sen fick vi det efterlängtade samtalet från elektrikern att han skulle komma om en timme och det gjorde han och sen stannade han en kvart och nu har vi en fungerande häll. Vi ska bara fixa till skåpet som den ska ligga i. Tyvärr så var det ju fotboll och sen måste vi faktiskt handla för helgen,måla luckor och fortsätta att plocka in saker i köket. Vi lyckades få in vinkylen men ugnen får vi ta en annan dag.

Tror att vi ska leta efter någon typ av ben till hällskåpet. Ja jag vet inte så noga. Sen på kvällen fastnade vi i soffan med Ludvig och Johanna. Alltså dom är för mysiga men nu är det dags att ha en träff med kudden. ?Kramisar

2 svar på ”Nu är jag så glad och nöjd. Äntligen är de på plats.

  1. Ser tjusigt ut och dyyyyyrt! Kolla Lidl deras reklamblad denna vecka kylväskor/kylmanschetter 2 pack 39.90!!!!!Plus att de har ananasprylar…………..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *