Lyssnat på sommarpratarna och köpt köksknoppar.

Hej på er

Ja då blev det sent igen. Nu ligger vi i sängen och dricker te och lyssnar på första avsnittet av sommarpratarna. Vad jag har längtat. Nu lyssnar vi på Claes Månsson.

Efter en härlig brunch med Ludvig och Johanna åkte vi till bauhause och spenderade lite tid och pengar. Vi hittade ben till hällen och vi köpte faktiskt knoppar till köket. Dock hade dom bara tio kvar så vi fick åka till ett annat bauhause och där fick vi dom resterande 22 st. När vi blev medlem fick vi en rolig sommarpresent men den får jag visa sen för jag har ingen bild på den.

Nu har jag sett bilen som jag tycker att min son Hjalmar ska köpa men han ska ha en cabbe.

Så cool när jag var yngre och singel hade jag en beige bubbla. Det var härliga tider.

Här står jag och Johanna och försöker grilla våra bilar men efter ett tag gav vi upp. Dom blev inte bruna men dom var goda så det var inte svårt att få ner dom.

Jag avslutar med en bild från en mysig kväll på balkongen. Älskar sommarkvällar.

Vi hörs ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *