En trevlig pratstund med några hundägare och en liten söt nyckelpiga

Hej på er

I dag har jag inte så mycket att visa er eller att säga till er. Vi har lite semesterlunk, dock gör vi inget kul. Vi har bestämt oss att först bli klara med köket, så idag har jag förberett ankomsten av våra vitvaror som kommer imorgon. Hällen har vi redan fått så nu väntar vi bara på att en elektriker vill besöka oss och hjälpa oss med hällen. Det var inte bara att koppla in den. Till något helt annat så har Vi börjat prata lite löst om att åka in till stan och titta på fotbollen. Ludvigs flickvän kommer imorgon och jag vet att dom har pratat om att åka in och titta. Så vi kanske hänger med dom men vi får se hur vi gör. Jag behövde gå och handla lite till vår spenatsoppa och pannkakor. Hjalmar ville ha det till middag och jag tänkte att det kan jag bjuda på när han nu tar sitt andra certifikat i nätverk. Grattis så duktigt du är. Efter maten blev det övningskörning. Okej tillbaka till när jag gick och handlade så såg jag en vacker buske.

På hemvägen går det ett par med två lösa hundar. Så jag hade något roligt att titta på när jag gick bakom dom. Det var också roligt att se att hundarna hade helt olika personligheter men dom var så duktiga på att lyda att när jag gick förbi dom sa jag till dom att dom hade duktiga hundar. Sen gick vi och pratade. Så kul att prata med hundägare dom är oftast väldigt trevliga. Kanske inte så konstigt när vi pratar om deras älsklingar. På tal om konstigt när vi satt och åt middag så fick ja se min första nyckelpiga. Lite skrämmande att jag inte har sett fler. Har ni sett några?

Nu ska jag gå och hjälpa min man att hänga upp luckorna. ?kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *