Att välja köksknoppar är inte lätt.

Hej på er

Har ni saknat vår lilla pratstund, det har jag iallafall gjort. Nu äntligen har vi fått tillbaka vårt nät. Ni skulle ha sett hur hela familjen försvann in i sin värld men tänk själv att vara utan nätet i två månader. Dock visar det att man hittar alltid andra vägar att gå. Tänk på det när det inte blir som ni tänkt er då är det bara att göra på ett annat sätt. Jag tänker alltid att det inte kommer alltid vara så här och då fixar jag det. Ta nu vår köksrenovering den har tagit mycket längre tid än vad vi hade trott. Dock vet jag att den blir klar när den blir klar. Just nu tittar vi på handtag och vi är inte riktigt överens och då är det bara att kompromissa. Jag vill ha mässingknoppar och Le vill ha något annat. Det blir kanske dom här. Vad tycker ni.

Vi åkte faktiskt till överjärvagård. Där kan du hitta nya och gamla saker. Alltid kul att gå där.

Den här hade Ludvig gillat, han har en liten gammal dykarklocka på sitt rum.

Det som däremot inte är så kul är att min fina kaktus har ramlat ner. Jag var väldigt stolt över mig själv att jag lyckats hålla den levande så länge och att den hade blivit så stor och fin. Jag tror att den blev för tung och helt enkelt välte. Det är bara att gilla läget.

Tittade ni på Sverige matchen, jag gjorde faktiskt det. Dock mest för fikat och sällskapet. Le åkte och hämtade Hjalmar på jobbet och tanken var att han skulle övningsköra hem men det var fullständigt kaos på vägarna så han fick köra hem efter matchen och middagen. Där tänkte jag fel, jag trodde att alla skulle redan vara på plats. Ja men det var kul att Sverige gick vidare.

Vill ni ha ett gott vegetarisk mattips. Ta ett ägg, 4 msk mjöl, 500 g ricottaost,1,5 tsk salt, peppar, halv kruka basilika och 1 msk olivolja. Rör runt och stek i en varm panna med mycket olja i. Stek ett par minuter. Till tomatsåsen och Ta en halv lök,klyfta vitlök fräs i 1 msk olja.Tillsätt sen 400 g passerad tomater ,salt,peppar. Puttra på låg värme. Nu till en supergod Zucchinisallad. Grovriv en zucchini och pressa ut lite vätska. Lägg upp på ett fat och riv över en halv citron och pressa ut saften. Hacka en halv kruka persilja över. Två krm chiliflakes,0,5 msk olivolja och 50 g pinjenötter. Jag serverade potatis till men du kan ta vad du vill ha.

Tyvärr blev bilden inte så bra. Må sågott ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *