Tvätta huset och en tur till mos

Hej på er

I dag har vi börjat tvätta huset för En del av huset behöver verkligen tvättas. Ni kan se på bilderna att det verkligen behövs. Det är inget roligt jobb men med bra musik så går allt. Vi har en högtrycksmaskin som jag tycker vi borde använda men min man vill hellre ha en borste kopplad till vår vattenslang. Ibland undrar jag varför vi köpte en högtrycksmaskin för vi använder den aldrig.

På eftermiddagen tröttnade vi på att tvätta så vi åkte till mos och träffade Hjalmar och Emilia utanför telenor butiken. Vi skulle fixa lite tråkiga mobilärende. Jag trodde att vi skulle gå och shoppa lite men ungdomarna var trötta och ville hem. Vi stannade lite och gick runt, jag hamnade en sväng inne på zara.En sak man kan säga om zara är att när dom har rea så har dom verkligen rea på allt. Dock är det så rörigt och idag klarade jag inte av det men man kan säkert göra bra fynd där. Åh jag längtar till fredag för då kommer vår nya kyl/frys,ugn och vinkyl. Ni ska få se det senare. Nu ska jag dricka en kopp te. Må så gott ?Kramisar

4 svar på ”Tvätta huset och en tur till mos

  1. Nu äntligen kommer jag in på https://anetteronnow.com! Hur gör ni högt upp på huset….vem är det som står på stegen!? Det blir fint men stackars er, det är ett hästgöra! När man har hus har man alltid att göra! Tur att ni inte har lantställe också, hehehe!!!!! Tycker att ni skall leja ungarna, toppen semestergöra för dem.

    • Ja det är ett hästjobb som tur är så är det inte hela huset som behövs. Vi har börjat med den enklaste väggen. Vi gör det lite då och då. Du vet vilka barn du pratar om. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *