Ingen god mjukglass och nu har jag snart ett komplett halsband.

Hej på er

Dygnet är inte slut sa kundtjänsten på telenor, så dom beräknar fortfarande att vi ska få internet idag. Ja vi får väl se, jag gick iallafall till centrum och jobbade och den här gången fikade jag också. Inte något märkvärdigt men en mjukglass på burger king. Det har ju varit så varmt i dag. Om jag får säga det så var den inte särskilt god.

Jag fick just reda på att vi ska få besök i helgen,Alltid kul med besök.

Nu har jag tre av fyra bokstäver. En härlig känsla att alltid ha mina älsklingar nära mitt hjärta. Nu saknar jag bara lilla b. Jag har alltid halsbandet på mig.

Ja elektrikern fick vi inte tag i, två stycken som Leif pratade med var på väg på semester. Så jakten fortsätter och jag hoppas verkligen att vi får tag i en imorgon.

Nu ska jag gå upp och jobba lite. ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *