Midsommer och ett middagstips till er

Jag fick precis höra av min son att morden i midsommar börjar så den måste jag titta på. Jag återkommer. Nu är jag tillbaka och wow den var så bra. Det här är sommar för mig. Jag brukade baka en kaka och en stor kanna med te men det hann jag inte med men till nästa tisdag då kör vi. Okej nu ska ni få receptet till den här goda grytan.

I dag tog jag qourn men du kan ta vad du vill ha. Du skär köttet/qourn i små bitar, stek det. Sen skär du lök, tomater, ananas,minimajs och gurka som du har tagit bort fruktköttet. Börja med att steka köttet och ta sen bort det. Stek sen lök och lägg i köttet,minimajs,ananas och woka runt det. Sen ska du göra en sås som du sen häller över i grytan. Hacka vitlök och fräs i olja tills den blir mjuk, då tillsätter du 1 dl ketchup,2 msk vinäger,2 msk sweet chilisås,1/2 dl socker och 2 msk fisksås. Salta och peppra som du vill ha. När du häller över såsen häller du även i gurkan och tomaterna. Smaklig måltid.

Dags att gå och sova ?kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *