Zumba träning

Hej på er

Jaaaaaa nu kom vi iväg på utezumba, tyvärr så var det sista gången. Nu skulle dom gå på semester. Dock hade vi väldigt roligt och Gud va jobbigt det var. Jag skulle verkligen behöva gå många gånger för att lära mig stegen men det är bara att köra på. Vad gör det att jag går till höger och dom andra går till vänster det viktigaste är dansglädjen. Rör på dig och ha kul och det var precis vadvi gjorde. Vi får försöka hitta något annat utepass som vi kan gå på. Jag har hört att det är viktigt att ta alla tillfällen att röra sig, så när du står och väntar på tåget eller bussen stå inte still utan gå. Tänk så hela tiden, ta trappan istället för rulltrappan eller gå i rulltrappan. Hoppa av en station tidigare och gå resten hem. Ni får gärna komma med fler tips men här kommer lite bilder från vårt tappra gäng.

I dag kom jag hem till världens godaste vegetariska gryta. Jag ska se om jag kan ge er receptet i morgon för nu måste jag ut och vattna. Det såg först ut som om det skulle bli regn men det blev inget. Ha en fin kväll ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *