Nu har vi köpt kyl/frys,ugn och vinkyl. Ni får även ett fiskrecept av mig.

Hej på er

Ja idag vaknade Leif med ont i axeln så vi bestämde oss för att åka och titta på vitvaror. Vi började att åka till elon. Där fick vi hjälp av en gullig säljare som ska lämna en offert till oss i veckan. Det hände en kul grej, han skulle visa oss hur man fyller på tanken , vi ska ha en kyl/frys som man slipper koppla in vatten. Vill inte hålla på med det. Dock sen fick han inte på locket igen och till slut gav han upp och han sa köp inte den här. Efter ett tag så kommer en annan säljare och säger att det är inte vattentanken utan det är för isen och den öppnar man ca en gång om året för rengöring. På hemvägen åkte vi in till Elgiganten och där köpte vi Kyl/ frys, ugn och vinkyl. Så om två veckor kommer vi få hem dom. Behöver jag säga att jag längtar.

Jag visar sen när vi får hem men jag kan visa en annan cool sak

En halv bil som ett kylskåp. Jag undrar om det är någon som köper en sån här kyl. Gillar ni att få lite mattips. Här kommer iallafall ett fiskrecept till er. Jag kan själv tycka att det kan vara lite svårt att variera fisken. Så här gör du.

Skala ca ett kilo potatis och koka och sen gör du mos och blandar i fyra äggulor och 1 1/2 dl grädde. När du gör moset så kan du sätta in laxen i ugnen. Du ska även göra en sås att hälla över. Jag gjorde en sås med grädde och creme fraiche eller skulle gjort men vår creme fraiche var slut. Krydda med dill och citron eller vad du vill ha. Skär lite tomathalvor och häll allt över fisken och precis innan servering häller du räkor över. Gör sen en god sallad eller något annat grönt. Kom ihåg att alltid ha en sallad eller något annat grönt till din middag.

Ta nu hand om varandra och ha en mysig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *