Effektiv lördag och två tips till er.

Hej på er

Ja jag bloggade inte igår för jag kan tänka mig att vi gjorde ungefär samma sak. Åt och drack gott. I dag däremot fick jag ett ryck att storstäda sovrummet. Jag skulle vilja måla om det, vet inte varför vi målade så här. Hela huset går i vita väggar men sovrummet fick en helt annan färg. Jag ska iallafall köpa nya gardiner och lära mig att bädda snyggare, en såkallad hotellbäddning. Jag berättar mer när jag har mer koll på det.

Jag håller på att städa kristallkronan.

Gillar att ha mina fina kläder i lådor med silkespapper. Här har jag en del kläder, dom andra finns i garderoben.

Den svarta lådan innehåller mina favorit bh. En annan dag kan ni få se bättre bild på mina parfymer. Om ni vill?

Jag har även sett några snygga krukor på Ica som jag tror kommer passa till sovrummet. Ja jag vet att det är lite konstigt att hitta snygga krukor på Ica. Nästa gång jag är och handlar ska jag fota dom eller tillochmed köpa dom. Sen måste jag köpa lite nya växter för jag kan inte bara ha snygga krukor. Jag älskar snygga påsar och lådor och nu har jag faktiskt kommit på att kunna ha dom framme och även använda dom. I en påse har jag träningskläder och den andra har jag lite myskläder. I chanelpåsen har jag hemligheter. Jag tyckte det var smart. En annan sak som är bra är att hitta ett gott recept att laga. Jag är en sån person som följer receptet till 98%. Jag börjar bli tuffare. Dock vill jag gärna ge er tips på god middagstips och hoppas att ni struntar i att jag själv inte har hittat på receptet. Det här hittade jag i DN . Du tar och blandar 2 ägg, 250g ricotta,1/2 dl finhackad persilja, 2 msk finhackad gräslök, 1 dl riven parmesan,salt och peppar. Rör runt och ta sen ett paket filodeg och dela i 4 bitar. Pensla varje ark med olivolja. Gör en typ korg och häll i röran. In i ugnen 175 grader i 20 min. Gör sen en sallad. Vill du ha kött till så gör du det, vi struntade i det.

Sen hade vi lite midsommartårta kvar och det tackar man ju inte nej till. Jag älskar tårta.

Nu ska jag fortsätta dricka mitt röda vin och njuta av denna härliga produktiva lördag. Nu är två bänkskivor uppe, nu saknar vi bänkskivan till hällen. Hoppas att ni har haft en bra lördag.?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *