Tips på en god dricka från Lidl och en fladdermus som är liten som en humla. Inget samarbete.

Hej på er

Jag hann tyvärr inte till träningen men jag hann med att slänga skräp och en tur till Lidl och där köpte jag en del dricka. Den är så god och faktiskt gillade jag även läsken med citron och öl i. Så åk till Lidl.

Ja nu måste vi hitta en elektriker för givetvis var den nya hällen annorlunda än vår gamla häll. Sen ska vi även be någon ge oss en offert på att få våra luckor målade. Vi kan även också tänka oss att måla luckorna själv. Ja nu till något helt annat.

Kul för Sverige med fotbollen och efter fotbollen startade ett naturprogram och där fick vi se en fladdermus som var lika stor som en humla. Jag tror jag dör så söt. Ingången till deras bo var 4 mm stort. Programmet handlade om Vietnams djurliv.

Jag älskar att titta på naturprogram och ett av mina barndomsminne var att mamma gav djuren röster. Det tyckte vi var så roligt, jag försökte göra samma sak med mina barn men jag tror inte att det hade samma effekt som när min mamma gjorde det. Dom älskade när jag ändrade rösten när jag läste böcker för dom. När jag läste häxorna av Roal Dahl satt dom som tysta möss.

Ja imorgon är det den 28 och då ska vi få tillbaka internet men jag ropar inte hej förrän jag får det. Nu när fotbollen är slut ska vi gå upp och hitta elektriker och målare. Ha en fortsatt trevlig kväll ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *