Lite fler bilder från vår tur i slottsträdgården ullriksdal och ett tips på Bosse Rappnes bästa växtnäring.

Hej på er

Ja jag känner mig lite piggare idag så jag fortsatte att diska och fylla lite fler köksskåp. Jag har dock ej hunnit att gå mina 10000steg, jag får se om jag orkar innan jag ska lägga mig. Iallafall så har vi köpt bänkskiva idag. Ni får se vilken det blev när vi får den på plats men jag tror att det kommer bli så snyggt.

Så jag tänkte att ni får se lite bilder från när jag och Kicki var på ett besök i slottsträdgården ullriksdal . Bilderna kommer ifrån henne.

Ja där fanns mycket man kunde fota, men vi kunde inte stanna så länge. Vi skulle ju bara köpa växtnäringen

Ja nu ska jag sätta mig och göra en inköpslista för helgen. Ha nu en fortsatt trevlig kväll.?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *