Seg dag och en sjuk blomma.

Hej på er

Lustigt igår hade jag en sån energi att jag skulle kunna göra allt på en gång och lite till men idag kände jag bara för att ta täcket över huvudet. Konstigt att det kan bli så, men jag tog mig i kragen och gick till centrum för att jobba. Jag stannade inte så länge, ville bara hem och dricka lite te. Hoppas att jag känner mig piggare imorgon för vi ska åka och fixa bänkskiva. Det var även svårt att få ihop mina 10000 steg men jag lyckades och jag har även lagt till att jag ska börja jogga på löpbandet. Jag börjar väldigt lugnt och tänker öka tiden varje måndag. Till något helt annat som jag upptäckte på mina blommor. Ser ut som någon har satt en plastpåse på blomman, jag tror att det är spindelnät men jag har aldrig sett något sådant här.

Har ni sett, så läskigt. Är det någon som vet vad det är får ni gärna berätta för mig. Nej nu har vi lackat golvet för andra gången. Det ska lackas minst tre gånger. Kul att renovera. Nu kom precis sonen med chips och dipp. Svårt att säga nej och jag som precis var på väg och gå och lägga mig. Nu är det bara tio dagar kvar till vi får tillbaka vårt internet. Längtar ?Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *